Hirdetés

Elérhetetlenné vált a Videa és a Mediaworks alá tartozó lapok oldalai is



|

Teljesen leállt a videómegosztó oldal, de hasonló a helyzet az Origónál, a Magyar Nemzetnél és a Mandinernél is.

Hirdetés

Eredetileg írtuk: Egyelőre nem tudni, hogy mi állhat a teljes körű leállás hátterében, de ma, vagyis május negyedikén, szombaton délelőtt, nagyjából 10 óra környékén leállt a Videa nevű videómegosztó portál, illetve a Mediaworks által kiadott lapok oldalai is hasonló sorsra jutottak.

Elérhetetlen tehát a Mandiner, a Magyar Nemzet, vagy épp az Origo. Technikai hiba lehet a háttérben, legalábbis erre enged következtetni a Mandiner posztja.

Hirdetés

Ebben ugyanis arról írnak, hogy az oldal technikai okból átmenetileg nem elérhető, munkatársaik viszont már dolgoznak a probléma elhárításán. Ezt követően nem is osztottak meg újabb cikket, csak képes/szöveges posztok jelentek meg a hivatalos Facebook-oldalukon.

Az Origo nem posztolt a leállással kapcsolatban, ahogy a Magyar Nemzet sem, ugyanakkor továbbra is elérhetetlen mindkét oldal. Hasonló a helyzet a megyei lapok esetében is. Egyelőre a Videa Facebook-oldalán sincs nyoma annak, hogy bármit kommunikálni szeretnének a teljes leállás kapcsán. 

Frissítés: A Mediaworks lapjai immár úgy tűnik, újra elérhetőek, de a Videa rendszere továbbra sem működik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.